REACH BEYOND

REACH BEYOND betekent € 5.000,- of meer per jaar bijdragen aan de Reach projecten en daarmee projecten direct mogelijk maken en zekerheid geven.

Reach Beyond is voor iedereen toegankelijk, maar niet voor iedereen mogelijk. Want sommige mensen kunnen en willen meer doen voor Jezus en daarmee projecten direct mogelijk maken en zekerheid geven. En dat is precies wat REACH Beyond is. Een community van mensen die zich toewijden en uitstrekken om € 5.000,- of meer per jaar te willen investeren in de Reach projecten.

Misschien ben jij ook de persoon die meer wilt doen voor Jezus en Zijn kerk op financieel gebied en onderdeel wilt uitmaken van Reach Beyond.

Wil je meer informatie over Reach Beyond en heb je vragen over wat Reach Beyond nu precies inhoudt? Lees dan onderstaande informatie. Daar kan je antwoorden vinden op veelgestelde vragen of zelf (anoniem) vragen stellen over Reach Beyond. Ook kan jij je hier aanmelden voor Reach Beyond als je dat wilt.

Zelf zijn we vanaf het begin van ICF in Nederland ‘Beyond’ gegaan. We hebben ervaren hoe vervullend het is om offers te brengen. En dat onze financiën echt een eeuwig verschil kunnen maken in de levens van mensen. 

Alleen samen kunnen we Jezus’ kerk bouwen, nieuwe mensen bereiken en hen vertellen van Zijn onvoorwaardelijke liefde, trouw en goedheid.

Arie & Mirjam Spaanderman

Lead Pastors – ICF Nederland