MENSEN BEREIKEN.
IN NODEN VOORZIEN.

REACH BEYOND – Dit is onze jaarlijkse fondsenwervingscampagne. Het stelt ons in staat om meer mensen voor Jezus te bereiken, in noden te voorzien, onze kerk lokaal uit te breiden en wereldwijd nieuwe kerken te planten.

HEARTBEAT

Wij hebben een God die ons overlaadt met goede dingen. Hij is in alles een trouwe verzorger. Wij zijn Hem daar oneindig dankbaar voor. Zijn aanhoudende vrijgevigheid inspireert ons steeds weer om ook vrijgevig te zijn.

REACH BEYOND betekent één worden met het hart van God. Steeds weer mogen wij Gods vrijgevigheid ervaren. Samen willen we deze ervaring weerspiegelen en goed doen door onze vrijgevigheid. Onafhankelijk van jouw beschikbare middelen kan ieder van ons iets bijdragen.

Lokale en wereldwijde projecten stellen mensen in staat om Jezus te leren kennen. We zetten ons samen in tegen onrechtvaardigheid en streven ernaar wereldwijd relevante kerken te planten. Jouw bijdrage is significant – niet vanwege het bedrag, maar omdat het de vrijgevigheid van God weerspiegelt.

We zijn gezegend om een zegen te zijn. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende projecten die ons dit jaar na aan het hart liggen. We nodigen jou hartelijk uit om deel te worden van REACH BEYOND 2024. Samen kunnen we een positief verschil maken!

Arie & Mirjam Spaanderman
Lead Pastors, ICF Nederland