MENSEN BEREIKEN.
IN NODEN VOORZIEN.

REACH betekent één worden met Gods hart. Wij worden onderdeel van de oplossing voor de behoeften van onze samenleving en wij investeren in lokale en wereldwijde projecten.

“God geeft zijn genade in overvloed, zodat u niet alleen zelf alles krijgt wat nodig is, maar het ook royaal met anderen kunt delen.”
2 Korinthiers 9:8 | De Bijbel – Het Boek

Wat een inspirerende uitspraak! We hebben een God van meer dan genoeg. Hij is een trouwe verzorger. Daarvoor zijn wij oneindig dankbaar. Zijn voortdurende vrijgevigheid inspireert ons om ook te blijven geven.

REACH betekent één worden met God’s hart. Wij worden onderdeel van de oplossing voor de behoeften van onze samenleving en wij investeren in lokale en wereldwijde projecten. We maken onze kerken aantrekkelijker voor onze omgeving, we voorzien in noden, pakken onrecht aan en starten wereldwijd dynamische kerken in de hartslag van deze tijd. Zo zorgen wij ervoor dat mensen Jezus leren kennen.

We zijn dankbaar dat God trouw is en ons persoonlijk zegent met diverse middelen en we willen die vrijgevigheid doorgeven. Samen hebben we al een enorm positieve invloed kunnen hebben op onze omgeving, ons land en de wereld. Door REACH kunnen we elk jaar weer echt een verschil maken.

Bedenk wat we samen kunnen bereiken en hoeveel mensenlevens er veranderd zullen worden. 

Bedankt voor jouw gebed en financiële bijdrage. 

Arie & Mirjam Spaanderman

Lead Pastors – ICF Nederland