COMING HOME +

COMING HOME+ betekent € 5.000 of meer per jaar bijdragen aan de COMING HOME campagne voor De Kerk. Daarmee geef je zekerheid om de visie voor De Kerk echt om te zetten in de praktijk.

COMING HOME+ is voor iedereen toegankelijk, maar niet voor iedereen mogelijk. Want sommige mensen kunnen en willen meer doen voor Jezus. En dat is precies wat COMING HOME+ is: een community van mensen die zich toewijden en uitstrekken om € 5.000 of meer per jaar te investeren.

Misschien ben jij ook de persoon die meer wil doen voor Jezus en Zijn kerk op financieel gebied en onderdeel wil uitmaken van COMING HOME+.

Wil je meer informatie of heb je vragen over wat COMING HOME+ nu precies inhoudt? Lees dan onderstaande informatie door. Daar kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen of zelf (anoniem) vragen stellen over COMING HOME+. Ook kun jij je hier aanmelden voor COMING HOME+ als je dat wilt.

Als gezin brengen wij sinds de start van ICF Leiden jaarlijks een financieel offer en zullen dat blijven doen, naast onze maandelijkse tienden. Wij hebben ervaren hoe vervullend het is om vrijgevig te zijn én offers te brengen. En dat onze financiën echt een eeuwig verschil kunnen maken in de levens van mensen.

Alleen samen kunnen wij Jezus’ kerk bouwen, nieuwe mensen bereiken en hen vertellen van Zijn onvoorwaardelijke liefde, trouw en goedheid.

Arie & Mirjam Spaanderman
Lead Pastors – ICF Leiden