SEND REVIVAL | ICF CONFERENCE

Revival start met een hart dat verlangt naar God. Vol verwachting willen we God zien werken in ons leven en in onze kerk. De ICF Conference 2024 belooft een grote ervaring te worden voor jong en oud! Meld je aan voor een onvergetelijke ervaring live in Zurich of via een geweldige watchparty in Leiden.

ERVAAR HET LIVE IN DE HALL ZURICH OF KIJK DE LIVESTREAM MEE VANUIT DE KERK (LEIDEN)

IN ZURICH | LIVE EXPERIENCE

De ICF Movement organiseert op 9 & 10 mei de conference SEND REVIVAL.

In de fantastische Hall in Zurich genieten we van aanbidding met de ICF Worship Band, worden we geïnspireerd door diverse topsprekers en hebben we heel veel fun! Het is waanzinnig om met de hele Movement bij elkaar te komen om samen God te aanbidden.

De sprekers zijn: Leo & Susanna Bigger (ICF Church, Zwitserland), Jeffrey Rachmat (Jakarta Praise Community Church, Indonesië), Mark Varughese (Kingdomcity, Maleisië).

Vanaf het podium zal er in twee talen worden gesproken (Duits en Engels). Als je Nederlandse vertaling wilt, kan je dit aangeven op het aanmeldformulier. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen voor Nederlandse vertaling, wordt gekozen voor headsets of live vertaling.

ICF Nederland betekent graag iets voor jou in deze reis. ICF probeert slaapplaatsen te regelen bij gastgezinnen. Wil je hier gebruik van maken? (geen garantie en beperkt aantal plaatsen). Via onderstaand formulier kun je je tot 20 april hiervoor aanmelden. Tickets voor de conferentie kun je zelf bestellen via https://icf.church/conference/.

Meer informatie over de ICF Conference 2024 is ook op die website te vinden.

IN LEIDEN | LIVESTREAM

Een geweldige mogelijkheid dit jaar is om op 9 mei in De Kerk Leiden samen met anderen de livestream te volgen. Er gaat niets boven een live-ervaring, maar stel je voor dat we samen met tientallen die ervaring in Leiden kunnen ervaren. Je hoort dezelfde sprekers, worshipt samen met (nieuwe) vrienden en ervaart een stukje Zurich in Leiden. Naast de sessies zorgen we voor interactie met games, smallgroup en hosts. Het is de eerste keer dat we de watchparty aanbieden en het is daarmee een geweldige try-out. Vertaling van ENG>NL is aanwezig. Er is geen kidsopvang. Meld je snel kosteloos aan. 

PROGRAMMA 

09:30 – 10:15 – Inloop + 2,50 ontbijt te koop 
10:15 – 12:00 – Sessie 1 Leo Bigger  
12:00 – 13:30 – Break-out – Lunchen in groepjes in de stad 
13:30 – 14:45 – Sessie 2 – Tobias en Froukje Teichen  
14:45 – 15:15 – Pauze 
15:15 – 16:45 – Sessie 3 – Eva Pinkelnig und Sarah Rominger  
16:45 – 17:15 – Pauze 
17:15 – 18:30 – Sessie 4 – Youth & Sunday Night und Henok Worku 
18:30 – 20:00 – Break-out – Avondeten in groepjes in de stad 
20:00 – 21:15 – Sessie 5 – Mark Varughese 
21:15 – 21:45 – Naborrelen

Lukt een hele dag aanhaken niet? Maar ben je er graag bij? Kom vooral een dagdeel en geniet mee van de ICF Watchparty.