KIJK ONLINE MEE

De celebrations in Leiden zijn met publiek. In Rotterdam en Amsterdam ben je om de week welkom.  Kijk online mee naar de Livestream vanuit ECC Leiden in Leiden. Geniet, dank, bid en zing mee!

ACTUELE CORONAMAATREGELEN

DONEREN

Jouw vrijgevigheid maakt een verschil! Wij waarderen het als jij ons financieel ondersteunt. Bedankt.

ONLINE DONEREN

GEBED

Wat maak jij op dit moment mee? We kennen jouw situatie niet, maar we staan klaar voor jou! Heb je gebedspunten, laat het ons dan weten en wij bidden voor je.

GEBEDSVERZOEK

HULP NODIG?

In deze tijd kunnen wij ons voorstellen dat jij even wat hulp nodig hebt. Een boodschap doen of gewoon even met iemand praten. Laat het ons weten!

HULP VRAGEN

CONNECT TELEGRAM

Direct nieuws & updates ontvangen van ICF? Meld je dan aan bij ons Telegram kanaal.

NAAR TELEGRAM

TRANSLATION

We offer simultaneous live translation to English for our 11:00 o’clock Celebration. Download the Live Translation App en listen with your own headphones.

MORE INFORMATION

HUIDIGE SERIE

Onze gedachtes zijn krachtig. Ze veranderen ons perspectief, ze hebben een impact op onze keuzes en ze beïnvloeden onze gewoonten. Maar wat kunnen we doen wanneer onze gedachten ons gevangen houden? Wanneer we niet meer in staat zijn om te ontsnappen aan negatieve en ongezonde manieren van denken? Laten we ontdekken wat het betekent om onze gedachten gevangen te nemen en het gevecht in onze gedachten te winnen!

Blijf up to date via Telegram

STORIES

Jezus verandert levens. Wij willen ontzettend graag horen hoe Jezus’ liefde jouw leven heeft geraakt. Hoe Zijn liefde jou heeft bewogen.

Deel jouw verhaal