KIJK ONLINE MEE

De celebrations in Leiden zijn zonder publiek. In Rotterdam en Amsterdam ben je om de week welkom.  Kijk online mee naar de Livestream vanuit Poppodium Gebr. de Nobel in Leiden. Geniet, dank, bid en zing mee!

ACTUELE CORONAMAATREGELEN

“Wij zijn gezegend om een zegen te zijn!” Dit is onze diepste overtuiging als familie en kerk.

MEER INFO REACH 2021

DONEREN

Jouw vrijgevigheid maakt een verschil! Wij waarderen het als jij ons financieel ondersteunt. Bedankt.

ONLINE DONEREN

GEBED

Wat maak jij op dit moment mee? We kennen jouw situatie niet, maar we staan klaar voor jou! Heb je gebedspunten, laat het ons dan weten en wij bidden voor je.

GEBEDSVERZOEK

HULP NODIG?

In deze tijd kunnen wij ons voorstellen dat jij even wat hulp nodig hebt. Een boodschap doen of gewoon even met iemand praten. Laat het ons weten!

HULP VRAGEN

CONNECT TELEGRAM

Direct nieuws & updates ontvangen van ICF? Meld je dan aan bij ons Telegram kanaal.

NAAR TELEGRAM

TRANSLATION

We offer simultaneous live translation to English for our 11:00 o’clock Celebration. Download the Live Translation App en listen with your own headphones.

TRANSLATION APP

VOLGENDE SERIE

START 9 MEI

In deze serie ontdekken we hoe we als persoon en gezin kunnen leven zoals God dat altijd al bedoeld heeft: met Hem en zijn kerk als centrum van ons leven. Dat is waar het echte leven begint! We leren hoe we kunnen leven met een intens verlangen naar God, hoe we integer kunnen zijn en hoe we echte vredestichters kunnen worden. Daarbij staat een gedachte centraal: we zijn niet alleen een christelijk gezin, we zijn een gezin met Christus als centrum

Blijf up to date via Telegram