KIJK ONLINE MEE

De celebrations in Leiden zijn met publiek (reserveren is noodzakelijk). In Rotterdam en Amsterdam ben je om de week welkom.  Kijk online mee naar de Livestream vanuit Poppodium Gebr. de Nobel in Leiden. Geniet, dank, bid en zing mee!

ACTUELE CORONAMAATREGELEN

DONEREN

Jouw vrijgevigheid maakt een verschil! Wij waarderen het als jij ons financieel ondersteunt. Bedankt.

ONLINE DONEREN

GEBED

Wat maak jij op dit moment mee? We kennen jouw situatie niet, maar we staan klaar voor jou! Heb je gebedspunten, laat het ons dan weten en wij bidden voor je.

GEBEDSVERZOEK

HULP NODIG?

In deze tijd kunnen wij ons voorstellen dat jij even wat hulp nodig hebt. Een boodschap doen of gewoon even met iemand praten. Laat het ons weten!

HULP VRAGEN

CONNECT TELEGRAM

Direct nieuws & updates ontvangen van ICF? Meld je dan aan bij ons Telegram kanaal.

NAAR TELEGRAM

TRANSLATION

We offer simultaneous live translation to English for our 11:00 o’clock Celebration. Download the Live Translation App en listen with your own headphones.

TRANSLATION APP

HUIDIGE SERIE

Waarvoor leven we eigenlijk? Wat is de reden van ons bestaan? De Bijbel laat ons zien dat God ons niet zomaar gemaakt heeft. Hij heeft een plan met jou! Laten we samen ontdekken wat dat plan is en hoe jij daarin kunt instappen of een volgende stap kunt zetten, zodat je kunt genieten van het leven zoals God dat bedoeld heeft!

Blijf up to date via Telegram